Cautare

1246 de rezultate pentru "formula tarlungeni" (7.83 secunde)
Untdelemn de la Bunica continua sa ramâna un produs natural, cu un ambalaj ce asigura o manipulare si depozitare eficiente, dar ofera si o formula speciala (...) atunci când ne referim la uleiul pentru prajit", a precizat, pentru GdS, managerul de vânzari si marketing al Cargill Oil România, Angela Dinu.
Alianta a scartait din nou Liderul Grupului parlamentar PD, Cristian Radulescu, a declarat la finalul sedintei BP ca „s-a cazut de acord pe o formula de compromis“, cu care democratii nu au fost de acord.
„Dar este, in egala masura, o obligatie de respect si de colegialitate pe care eu o am si pe care o avem cu totii“, a continuat el, spunand ca la PSD este o echipa puternica si ca, impreuna, cei din formula de conducere sunt mult mai puternici pentru partid.
Totodata, presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, dupa intalnirea grupului senatorial al partidului, ca senatorul Ion Iliescu „doreste o formula care sa mentina unitatea grupului“.
Totusi, Nastase a incercat sa-i impace pe cei din Coalitie cu o formula tentanta. Astfel, el a propus ca, in cadrul acestui Secretariat, sa fie „mai multi secretari generali-adjuncti - un secretar general-adjunct pe probleme de legislatie, altul pe probleme de logistica etc.“.
Liderii grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor, cu exceptia PRM, au discutat ieri, timp de mai multe ore, o formula de compromis pentru deblocarea dezbaterilor, luand in calcul aprobarea unei hotarari prin care Regulamentul Camerei sa intre in dezbatere la 15 zile de la adoptare.
Ce s-a intamplat la Camera Deputatilor se poate intampla si la Senat, sa se gaseasca o formula pentru a se merge mai rapid“, a declarat Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului.
Unul dintre acestia este presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, care sustine ca nu poate accepta „o formula de impunere din partea Guvernului la nivelul Parlamentului”.
„S-a gasit singura formula politica si constitutionala. Judecatorii Curtii Supreme vor judeca intr-un interval rezonabil“, a apreciat liderul PSD, Mircea Geoana.
El a spus ca este o chestiune care va trebui sa fie vazuta cu atentie, pentru ca pachetul de negociere pe majoritatea initiala si pe formula initiala a determinat o anumita configuratie a conducerii Camerei si a conducerii unora dintre comisii si, teoretic, aceasta problema ar trebui sa fie revazuta, daca s-ar ajunge la o noua varianta.
Primaria are la dispozitie zece zile pentru a formula plangere impotriva deciziei CNSC. Ioan Dedu, director pentru transporturi in PGMB, crede ca probabil decizia CNSC va fi contestata la Curtea de Apel.
Este si asta o formula, dar vedeti ca foarte multi medici veterinari de tara s-au privatizat si medicii veterinari castiga mai prost acum decat o ingrijitoare la scoala, pentru ca medicul veterinar, daca nu are animale, pe ce sa isi ia banii?
Dupa care, tot printr-o decizie a Comitetului Teritorial, s-a decis dizolvarea componentei BPM, intrand pe formula de Birou interimar", povesteste Labo.
Proiectul de lege privind organizarea Camerelor de comert si industrie din Romania starneste controverse in cadrul Coalitiei. Conservatorii au cerut o saptamana pentru a-si formula o pozitie privind trecerea Registrului Comertului in subordinea Curtii de Conturi.
Presedintele PP a declarat ca formatiunea pe care o conduce se va bizui a€žpe fortele proprii la viitoarele alegeri localea€œ, iar la alegerile generale doreste mai intai consolidarea partidului in teritoriu inainte de a se gandi la a€žvreo formula de aliantaa€œ.
Laurentiu Mironescu sustine chiar ca PD detine paternitatea acestui proiect, prezent pe lista de obiective inaintate de partid anul trecut, la alegerile locale, dar intr-o formula oarecum diferita.
Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa! Gainusa: Va multumesc pentru ca m-ati urmarit.
In opinia sa, propunerile consilierului prezidential Theodor Stolojan legate de o fuziune a democratilor si liberalilor sunt rezultatul unei dorinte de a oferi o formula de tipul „partid al majoritatii prezidentiale“ pentru viitoarele alegeri.
El a mentionat ca nu a stabilit deocamdata, impreuna cu colaboratorii sai, structura finala de conducere, dar a avansat totusi o formula potrivit careia vor fi sapte vicepresedinti si 11 secretari executivi, ceea ce va necesita modificarea statutului partidului.
Popa a adaugat ca parlamentarii PC se vor gandi la o formula finala pentru introducerea in Statutul parlamentarului si a unor sanctiuni pentru chiulangii.
google-analytics.com